Preu menu: 12,5 €
Valoració (d’1 a 5): 3,5 calçots
Valoració (d’1 a 5): 3,5 calçots

Espai: Sala en
forma de L que combina la zona de bar, amb barra espaiosa i diana per a dards,
amb l’àrea de restaurant pròpiament dita. Tot i les moltes finestres,
l’interior és un xic fosc i cal tenir alguns llums encesos fins i tot al
migdia. Clima familiar en el seu sentit més literal, ja que la dona i la
mainada del propietari dina amb la resta de comensals.
Servei: L’amo
ma teix atén les taules i es mostra amable sense arribar a l’enfarfec. A manca
de menú escrit, ell mateix descriu els plats amb un cert entusiasme, cosa que
fa obrir la gana.
Què s’hi cou: La
llista de plats és la que es pot esperar en restaurants de menús entre 10 i 15
euros, pèro s’observa una voluntat elogiable d’anar més enllà. Per exemple, el
pa és lleugerament torrat i amb oli i julivert, o el tomàquet dels espaguetis
és natural i no la típica salsa de llauna. Magnífica presentació de la pinya
natural, tallada amb gràcia i elegància.
El millor: El rotlle de pollastre farcit amb pernil, amb el gust inconfusible del menjar casolà i acompanyat amb rodanxes de patates acabades de fer. Rapidesa en el servei i, encara que les taules no siguin precisament acabades d’estrenar, són netes i en general regna la pulcritud. Racions tirant a generoses.

El menú costa
12,50 euros (primavera 2017). La relació qualitat-preu és bona, i se surt del
restaurant amb ganes de tornar-hi en un futur pròxim, per bé que no immediat.
La conclusió és que, si et trobes per la zona i busques un menú ben fet a un
preu raonable, la Cerveseria-Restaurant Matías satisfarà les teves
expectatives.
No hay comentarios:
Publicar un comentario